Tim Smeenge wint de Kellerwald marathon

In het Duitse Gilserberg kwam Tim Smeenge vandaag na 127 kilometer als winnaar van de Kellerwald mountainbike marathon over de streep. De Belg Joris Massaer legde beslag op de tweede plaats voor de Duitser Peter Herman. Smeenge’s ploeggenoot Ramses Bekkenk eindigde als 6e en tweede Master 40+.

´De omstandigheden waren goed vandaag maar halverwege de wedstrijd zorgde een regenbui voor een gladde bovenlaag. De eerste twee rondes heb ik niet te gek gedaan en in de derde ronde wist ik ook mijn laatste concurrent Joris Massaer achter mij te laten en solo aan te komen. De vorm is intussen weer goed nadat ik ziek uit de Cape Epic terug kwam. De komende weken heb ik diverse mooie wedstrijden op het programma staan als voorbereiding op de vierdaagse etappe koers BEMC van 18 tot en met 21 mei.´, aldus Smeenge.

Het bericht Tim Smeenge wint de Kellerwald marathon verscheen eerst op Ride it!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy